Black Friday 2020 se apropie cu pași repezi în România. Experiența anilor trecuți arată că produsele electronice sunt printre cele mai căutate în luna reducerilor. Pentru a nu cădea în plasa comercianților necinstiți, trebuie să te informezi și să afli unde se află adevăratele reduceri pentru electronice. Din acest articol afli care magazine cu electronice au oferte irezistibile în România, oferte pe care și le-au onorat an de an cu succes.

Altex – Black Friday pe bune

Pe categoria de electronice, Altex este unul dintre cei mai mari parteneri ai Black Friday. Deși în general aici găsești electronice la cele mai mici prețuri, în Vinerea Reducerilor, cei de la Altex se întreg pe ei înșiși. Anul trecut, de exemplu, s-au înregistrat și reduceri de până la 70%, ceea ce ridică standardele destul de sus pentru anul curent. 

Nu ne rămâne însă decât să așteptăm până în weekendul 13-15 noiembrie, când cei de la Altex vor da start reducerilor, atât online, cât și în magazinele fizice. Vă sfătuim, totuși, să faceți cumpărăturile în siguranță, optând pentru varianta online. Pregătiți-vă de înainte contul pe site-ul oficial Altex, consultați catalogul de reduceri Altex, și alegeți-vă din timp produsele favorite.

Flanco și 10 ani de reduceri la electronice

Anul 2020 va fi al 10-lea an de reduceri pentru magazinul de electronice Flanco. Așa cum și-a obișnuit clienții în ultimul deceniu, acest magazin promite nu numai prețuri imbatabile, ci și stocuri lărgite și modalități diverse de plată. Venind în ajutorul tuturor clienților, Flanco va extinde posibilitatea de achitare în rate la mai multe produse din catalog. 

Asigură-te că ai cont pe site-ul oficial Flanco și că ai salvat din timp adresa de livrare. Pentru a afla primul despre reducerile Flanco de Black Friday 2020, abonează-te la newsletter sau verifică periodic secțiunea Flanco de pe Catalomat.

Emag ridică standardele de Black Friday

Pentru Black Friday 2020, Emag promite reduceri atât pentru propriile colecții, cât și pentru produsele partenere din Marketplace. Ne așteptăm la aceeași promptitudine și seriozitate pe care Emag o arată de ani buni față de reducerile de Black Friday, în special pentru ofertele la electrocasnice. Consultă aici catalogul Emag ca să te pregătești pentru ce urmează la mijlocul lunii noiembrie.

Emag a anunțat data de 13 noiembrie ca fiind prima zi de reduceri Black Friday 2020 pe site.

Media Galaxy – electronice de calitate superioară la Black Friday 2020

Media Galaxy aduce tehnologia și inovația în casa ta. Iar de Black Friday ai șansa să intri în posesia unor bunuri extrem de calitative la un preț redus. 

Pe site-ul Media Galaxy, dar și în catalogul de aici poți vedea cât de diverse sunt categoriile lor de produse. Poți găsi orice, de la laptopuri, telefoane la accesorii, gadget-uri și produse de întreținere.

Black Friday 2020 pentru electronice. Unde sunt reducerile adevărate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Post navigation